
Kysy ravitsemusterapeutiltamme
Tarvitsetko vinkkejä ja neuvoja lasten ravinnosta?
3 kuorittua palsternakkaa
50 g kalafilettä
80 g pakastettuja vihreitä herneitä
2 tl rapsiöljyä
1. Leikkaa palsternakat pieniksi paloiksi ja laita kattilaan. Peitä vedellä ja anna kiehua n. 10 minuuttia, kunnes palat pehmenevät.
2. Leikkaa kala paloiksi ja lisää kattilaan herneiden kanssa. Keitä vielä 3-5 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
3. Kaada pois suurin osa keitinvedestä, mutta säästä osa.
4. Sekoita seos soseeksi. Käytä hieman keitinvettä soseutuksessa ja lisää öljyä. Mausta valkopippurilla.
Käytä ruoanlaitossa ekologisia raaka-aineita. Ne auttavat suojelemaan eläimiä ja luontoa ja ovat lisäksi hyvän makuisia.