Iloinen kala (2 annosta)

Ainekset

1 kuorittu porkkana
1 kuorittu peruna
5 cm kesäkurpitsaa
50 g kalafilettä
2 tl rapsiöljyä

Ohjeet

1. Leikkaa porkkana, peruna ja kesäkurpitsa pieniksi paloiksi ja laita kattilaan. Peitä vedellä ja anna kiehua n. 10 minuuttia, kunnes kasvikset pehmenevät.
2. Leikkaa kala paloiksi ja lisää kattilaan. Keitä vielä 3-5 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
3. Kaada pois suurin osa keitinvedestä, mutta säästä osa.
4. Sekoita seos soseeksi. Käytä hieman keitinvettä soseutuksessa ja lisää öljyä. Mausta valkopippurilla.


Käytä ruoanlaitossa ekologisia raaka-aineita. Ne auttavat suojelemaan eläimiä ja luontoa ja ovat lisäksi hyvän makuisia.