Luomulastenruoka – tietoinen valinta

Luomulastenruoka – mitä se on? Miksi se on hyvä valinta?

Kun lapsi alkaa syödä kiinteää ruokaa, valmis lastenruoka voi helpottaa arkea huomattavasi. Valitessasi HiPPin luomulastenruoan voit olla varma, että lapsesi saa aina hyvää ja ravitsevaa ruokaa, ja samalla autat säästämään yhteistä ympäristöämme. Vaatimuksemme luonnonmukaiselle raaka-aineille ovat erittäin tiukat, ja jokainen tuote tarkastetaan 260 kertaa, ennen kuin se päätyy myymälään.

Yhä useammat vanhemmat haluavat antaa lapsilleen luomuruokaa. Me HiPPillä pidämme tätä hyvänä, sillä lasten kehityksen ja tulevaisuuden perusta luodaan jo ensimmäisen elinvuoden aikana. Haluamme, että lapsesi oppii arvostamaan hyvää ruokaa. Luomuruoan valitseminen on sijoitus lapsen tulevaisuuteen, johon kuuluvat terveellisempi ympäristö, onnellisemmat eläimet ja puhtaammat raaka-aineet.

Ekologiset raaka-aineet

HiPP on valmistanut luomulastenruokaa jo yli 50 vuoden ajan, ja teemme yhteistyötä vain luomutilojen kanssa. Maataloudessa vaalimme sekä hyvää ympäristöä että terveitä ja onnellisia eläimiä. Meille onkin tärkeää, että eläimemme saavat elää mahdollisimman vapaasti ja luonnollisesti. Valitessasi HiPPin lastenruoan sanot samalla ei keinolannoitteille ja kemiallisille torjunta-aineille, jotka ovat kiellettyjä luomutuotannossa. Niiden sijaan käytämme tuhoeläinten torjunnassa luonnonmukaisia torjuntamenetelmiä eli leppäkerttuja, saippuavettä ja kalkkia. Jotta voit olla varma, että lapsesi ei saa vatsaansa epäpuhtauksia, myös peltomme ja hedelmätarhamme sijaitsevat kaukana teollisuusalueista ja vilkkaista teistä.Lue lisää maataloudestamme tästä.

Makuelämys

HiPPin lastenruoka tarjoaa lapselle maukkaan elämyksen. Kaikkien tuotteidemme ravintosisältö on suunniteltu lapsen kehitysvaiheen mukaan niin, että lapsi kasvaa ja voi hyvin. Valmistamme ruoan lisäksi niin, että maut ja ravintoaineet säilyvät.  Laaja luomutuotevalikoimamme sisältää jotakin kaikille lapsille ja kaikille aterioille.Lue lisää tuotteistamme tästä.

Kun vanhempana valitset HiPPin luomulastenruoan, sinun ei tarvitse tinkiä vaatimuksistasi vaan voit tarjota lapsellesi ekologista ja hyvää ruokaa joka aterialla.

Hyvää ruokahalua!
Tämä saattaa kinnostaa Sinua:

Pidämme pienten puolia ympäristöä suojelemalla.

Lue lisää HiPPin luomulaadusta!

Puuro

Puuromme sisältävät kaikki vitamiinit ja mineraalit, joita pienet vatsat tarvitsevat.

Puuro

Puuro

Puuromme sisältävät kaikki vitamiinit ja mineraalit, joita pienet vatsat tarvitsevat.

Ateriat

Ateriat

Ateriamme ovat valmistettu tarkkaan valituista parhaista ekologisista raaka-aineista.

HiPPiS Smoothiet

HiPPiS Smoothiet

Smoothiemme eivät sisällä lisättyä sokeria.

Facebook

Instagram