Skip to main content

Käyttöehdot

Hyvä vieralija,
täällä sivulla voit lukea sivustomme ja sen toimintojen käyttöehdoista. Jos haluat lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ja ketkä meillä ovat vastuussa henkilötietojen käsittelystä tällä sivustolla, katso täältä: Personuppgiftspolicy.

Yleistä

Seuraava koskee HiPP BabyClub, kilpailuja, kuvakilpailuja, uutiskirjeitä ja yhteydenottolomaketta Hipp – tuotemerkille maailmanlaajuisesti:

Ehtoja saatetaan muuttaa ja sinä käyttäjänä saat muutoksista ja päivityksistä ilmoituksen, johon voit ottaa kantaa. Riippumatta käyttöehtojen muutoksesta, sinulla käyttäjänä on aina oikeus nähdä mihin tarkoitukseen henkilötietojasi käytetään, rajoittaa niiden käyttöä, siirtää niitä ja poistaa ne. Lisätietoja tästä löydät täältä: Personuppgiftspolicy. Kun rekisteröidyt tai käytät sivustomme toimintoja meidän tuleee tarjota sinulle mahdollisuus omaksua tiedot, jotta ymmärrät käyttöehdot tämän palvelun käyttämiseen.

Lisätietoja miten tämä sivusto käyttää evästeitä löydät täältä: Cookiepolicy

Käyttöehdot HiPP BabyClub

HiPP BabyClub on kuluttajille suunnattu kerho, jota hallinnoi Arvid Nordquist Ruotsi HiPP GmbH & Co:n toimeksiannosta. Vertieb KG Saksassa on omistaja ja perustaja HiPP –tuotemerkille ja Baby Clubille, joka toimii useassa maassa sekä EU:n sisällä että ulkopuolella. HiPP BabyClub toimii kaikkien vanhempien hyväksi, jotta saisit lisää tietoa ja vinkkejä lasten ravitsemuksesta- tietoa jota olemme keränneet yli 100 vuotta, siitä kuin HiPP aloitti lastenruoan valmistuksen 1800 – luvun lopulla. BabyClub on perustettu tarjoamaan etuja ja kilpailuja, joita voidaan suoraan tarjota vanhemmille.

Sinun tulee olla täysi-ikäinen ja täyttää oikeat henkilötietosi rekisteröitysessäsi HiPP Baby Clubiin. Meillä on oikeus, ilman syytä, evätä jäsenyyshakemuksesi, jos katsomme sen epäasialliseksi. Kun profiilisi on luotu sivustollemme, voit kirjautua sivustolle ja muuttaa tietojasi jälkikäteen. Tarkoituksena on että, jokaisella käyttäjällä on yksi profiili. HiPP Baby Club ei ole vastuussa virheellisen identiteetin luonnista, koska jäsenrekisteriä ei ole liitetty minkään muun yrityksen, oragnisaation, viranomaisen tai mihinkään muuhun järjestelmään.

Valitset itse käyttäjänimen ja salasanan rekisteröityessäsi. Mikäli unohdat ne, ohejeet palauttamiseen löytyvät kerhon Kysymykset ja vastaukset – osiosta. Jos epäilet että, käyttäjäprofiliiasi väärinkäytetään kolmannen osapuolen toimesta, sinun tulee viipymättä ilmoittaa siitä meille. Kerhon ylläpitäjänä emme näe siisäänkirjautumistunnuksiasi, joten jos nämä tiedot ovat joutuneet vääriin käsiin se on se sinun omalla vastuullasi. Käyttäjänimen luomisessa tulee huomioida ettei se saa loukata kolmannen osapuolen oikeuksia tai ettei sitä voida liittää rikolliseen- tai äärijärjestötoimintaan. Tämä voi myös olla jäsenhakemuksen hylkäämisen syy.

Voit milloin vain, ilman syytä, päättää jäsenyytesi HiPP Baby Clubissa. Voit myös, milloin vain, ilmoittaa ettet halua jäsenkirjetämme tai uutiskirjeitämme, jotka lähetään reisteröityessäsi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tarvitset apua tässä, katso osiosta Kysymykset ja vastaukset (Frågor & svar). Voit myös kääntyä kerhon tuen puoleen: hippbabyclub@arvidnordquist.se

Kilpailuehdot

 • Kilpailun järjestäjänä toimii HiPP tuotevastaava Arvid Nordquistin markkinaosastolla ja tuomaristo koostuu aina markkinaosaston edustajasta, jollei muuta mainita.
 • Emme hyväksy myöhästyneitä osallistumisia kilpailuihin niiden päätyttyä ja tuomaristo ei arvioi myöhästyneitä osallistumisia.
 • Älä koskaan julkaise kuvia, videoita tai muuta materiaalia ihmisitä, lapsista tai aikuisista, jotka eivät hyväksy tätä. Lapsien osalta, heidän huoltajien tulee antaa suostumus materiaalin julkaisuun.
 • Tuomaristo voi evätä osallistumisen kilpailuun, mikäli materiaali on epäsopivaa tai vahingioittavaa kolmannelle osapuolelle. Tälläinen materiaali pyritään poistamaan, mikäli se on teknisesti mahdollista.
 • Kilpailumateriaali on ensisijisesti kilpailuun osallistuvan henkilön vastuulla. Hänen tulee tarkistaa ettei se ole laitonta, epäsopivaa tai loukkaa kenekään oikeuksia.
 • Tuomaristo julkaisee voittajan, perustuen kilpailun sääntöihin ja päätöksestä ei voi valittaa.
 • Henkilötietojasi tullaan käyttämään ainoistaan markkinaosaston toimesta kilpailun läpiviemiseen, voittajan ilmoittamiseen ja mahdollisen palkinnon postittamiseen. Kenenkään kilpailuun osallistuneen tietoja ei tulla säilyttämään muihin tarkoituksiin ja niitä ei tulla jakamaan kolmansille osapuolille muihin tarkoituksiin kuin kilpailun läpiviemiseen.
 • Mikäli tiedot, joita tarvitsemme kilpailua varten ovat puutteelliset, joudumme evämään osallistumisen.
 • Mahdollinen lahjavero tulee kilpailun voittajan maksettvaksi.
 • Palkintoja ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaksi. Kilpailija ei voi voittaa kuin yhden palkinnon.
 • Arvid Nordquist ei vastaa kadotetuista, vanhingoituneista, väärään osoiteeseen toimitetuista tai myöhästyneistä palkinnoista. Arvid Nordquist ei vastaa tilapäisistä teknisistä ongelmista tai ongelmista jotka voivat vaikuttaa osallistumiseen tai kilpailun lopputulokseen.
 • Arvid Nordquistin, yhteistyökumppaneiden ja HiPP GmbH & Co. Vertrieb KG työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenet saa osallistua kilpailuihin.

Erityissäännöt valokuvakilpailuille

Jos osallistut järjestämäämme valokuvakilpailuun, niin seuraavat säännöt pätevät:

 • Älä koskaan julkaise kuvia, videoita tai muuta materiaalia ihmisitä, lapsista tai aikuisista, jotka eivät hyväksy tätä. Lapsien osalta, heidän huoltajien tulee antaa suostumus materiaalin julkaisuun.
 • Kilpailumateriaali on ensisijisesti kilpailuun osallistuvan henkilön vastuulla. Hänen tulee tarkistaa ettei se ole laitonta, epäsopivaa tai loukkaa kenekään oikeuksia.
 • Epäeettisten ja loukkaavien kuvien julkaisu tai lähettäminen on laitointa. HIPP Baby Club ei ole velvollinen julkaisemaan tälläisia kuvia ja saa hylätä kuvat kilpailusta.
 • Huomiothan että, voit osallistua yhdellä kuvalla kilpailuun. Jos olet vahingossa ladannut väärän kuvan, voimme auttaa sinua vaihdon kanssa. Laita meille sähköpostia: hippbabyclub@arvidnordquist.fi

Käyttöehdot yhteydenottolomakkeelle

Kun käytät joitain meidän yhteydenottolomakkeista, pyydämme siihen suostumuksesi. Joudut antamaan suostumuksesi, jotta voimme auttaa sinua kysymyksessäsi tai asiassasi. Suosumuksen voi milloin vain perua, kuten henkilötietosuojasäädöksessämme Personuppgiftspolicy mainitaan.

Ehdot uutiskirjeelle

Jos olet rekisteröitynyt uutiskirjeemme tilaaja, pyydämme tähän suostumustasi rekisteröitymisen yhteydessä. Voit milloin vain perua uutiskirjeemme, suoraan uutiskirjeessä olevan linkin kautta tai olemalla yhteydessä meihin: hipp@arvidnordquist.se

Lisätietoja tästä löydät täältä: Personuppgiftspolicy