Tietoa HiPPistä

HiPP on yksi maailman suurimmista ekologisten lastenruokatuotteiden valmistajista, ja visionamme on tarjota aina paras mahdollinen alku lapsen elämälle.

Ekologinen ajattelu, korkea laatu ja ravinteikas ruoka ovat olleet toimintamme kulmakiviä jo 60 vuoden ajan. Luomuruoan antaminen alusta alkaen on hyväksi lapsille ja eläimille – ja lisäksi se takaa paremman ympäristön ja maailman tuleville sukupolville.

HiPP hankkii kaikki raaka-aineensa luomutiloilta. Nämä tilat noudattavat sääntöjä, jotka ovat huomattavasti tiukempia kuin yleiset luomuviljelyä koskevat vaatimukset.

Laitumillamme lehmät ja vasikat saavat laiduntaa vapaina, ja ruokimme kaikki eläimet luomurehulla. Emme käytä geenimuunneltua rehua, antibiootteja tai kasvuhormoneja. Viljelyssä käytämme vastustuskykyisiä lajikkeita ja luonnollista tuhoeläinten torjuntaa, ja maaperää testataan kolmen vuoden ajan ennen viljelyn aloittamista. Takaamme, että eksoottisetkin hedelmämme viljellään luonnonmukaisesti, mikä puolestaan auttaa suojelemaan sademetsiä.

Täältä voit lukea lisää ekologiaa ja raaka-aineita koskevista ajatuksistamme.


Hippin luomulaatu

HiPP on tuottanut jo 60 vuoden ajan hyvää ja ravinteikasta lastenruokaa, jonka valmistuksessa on käytetty ainoastaan luonnonmukaisia raaka-aineita. Kasvavien ja kehittyvien lasten on tärkeää saada hyvää ja ravinteikasta ruokaa, jossa ei ole lisäaineita.

Lue lisää