Pakkausmerkinnät ja sertifioinnit

Linkeistä saat lisätietoa meidän pakkausmerkinnöistä ja sertifionneista. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa voit aina kysyä sitä meiltä.

Ilamstoneutraali tuotanto

Tuotteet, joilla on tämä merkintä ovat valmistettu hiilimonoksiidineutraalissa tehtaassa. Tehtailla käytetään uusituvaa energiaa, jotta taataan CO2-neutraali lastenruokatuotanto. Muut päästöt tehdasalueella, kuten autoista tmv lähteistä syntyneet päästöt HIPP kompensoi esim. ostamalla päästötodistuksia kuten kompostointiohjelma Sekem tilalla Egyptissä.

Maailman suurin luomu lastenruokatuotemerkki

Hipp on maailman suurin luomu lastenruoka toimittaja. Tästä olemme erityisen ylpeitä ja siksi haluamme kertoa tästä ateriapurkkien kansissa. Oikeus tähän perustuu maailmanlaajuiseen datankeruuseen myymälöissä, josta vastaa Euromonitor International. He julkaisevat joka vuosi yli 17 000 raporttia 200 eri kategoriasta 210 eri markkinalla. Tästä johtuen Euromonitor on yksi maailman johtavimmista  riippumattomasta strategisen markkinatutkimuksen tekijöistä. Lue lisää täältä

EU luomu maatalous

Luomulehti -merkintä on indikaatti siitä että, tuote täyttää EU:n asettamat määräykset luomu maanviljelylle. Tuotteille, jotka sisältävät useita ainesosia, on määritelty että 95 % ainesosista pitää olla luomu tuotantoa. Symbooli kertoo kuluttajalle mm. että:

  • Tuote on viljelty ilman torjunta-aineita eikä maanviljelyssä ole käytetty keinolannotteita
  • Luonnonsuojelu on otettu huomioon tuotannossa
  • Tuotteet on valmistettu kestävän kehityksen periaattein
  • Tuotteet eivät sisällä GMO:ta (geneettisesti modifiotuja organismeja)
  • Viljelmät ja tuotantolaitokset on tarkastettu vuosittain

Lisätietoa standardista ja EU-maataloudesta löydät täältä

HiPP Luomu laatu

Kaikki ainesosat, joita käytetään Hipp lastenruoissa, käyvät 260 testin läpi jotta voidaan poissulkea ettei ne sisällä 1200 kielettyä ainetta. Näillä testeilla varmistetaan että Hipp laatu on vielä korkeampaa kuin EU lainsäädäntö vaatii luomu maataloudelta. Näin Hipp laatu on korkeinta luomu laatua, jonka takaa Stefan Hipp (neljännen sukupolven edustaja omistajasuvusta) omalla luomu sinetillään aterioissa. Täältä voit lukea lisää Hipp luomu laadusta.

MSC - Kestävä kalastus

MSC on lyhenne Marine Stewardship Council:sta, joka on globaali organisaatio, jonka WWF ja elintarvikeala on alun perin perustanut. MSC -sertifiointi takaa että, kala on villinä pyydettyä ja että sen pyydystäminen on kuormittanut minimaalisesti merien ekosysteemiä. Suosimalla kestäviä kalastusmenetelmiä saadaan taattua terveellinen elinympäristö kaloille myös tulevaisuudessa. Kala, joka on MSC -merkittyä, voidaan jäljittää koko tuontantoketjun läpi. Lue täältä lisää