Hippin luomulaatu

Luomu – parasta lapsellesi

HiPP on tuottanut jo 60 vuoden ajan hyvää ja ravinteikasta lastenruokaa, jonka valmistuksessa on käytetty ainoastaan luonnonmukaisia raaka-aineita. Kasvavien ja kehittyvien lasten on tärkeää saada hyvää ja ravinteikasta ruokaa, jossa ei ole lisäaineita.

Valitsemme raaka-aineemme huolella ja tarkastamme kirjaimellisesti kaiken taivaan ja maan väliltä – pienimmästä siemenestä ilman laatuun. Näin esimerkiksi hedelmät ja vihannekset voivat kasvaa ja kypsyä rauhassa, jolloin ne maistuvat mahdollisimman hyviltä tarjoiltaessa.   

260 testiä takaa, että lupauksemme pitävät

HiPPin jokainen purkki tai pakkaus on käynyt läpi jopa 260 laatutestiä. Näillä laatutesteillään HiPP ylittää kirkkaasti vaatimukset, joita kansainväliset luomuviljelyä ja -tuotantoa koskevat määräykset edellyttävät.

Testimme ovat myös vaadittua tiukempia ja luotettavampia, sillä haluamme taata jokaisen tuotteen korkean laadun ja sisällön luonnonmukaisuuden. Tämä koskee kaikkea viljatuotteista herneisiin ja maidosta omenoihin. Asiantuntijamme tekevät yhteistyötä luomuviljelijöiden kanssa koko prosessin ajan mullan ja siementen valinnasta, istutuksesta ja sadonkorjuusta aina toimitukseen asti. Tulokseksi saadaan takuuvarmasti luonnonmukaista lastenruokaa, jonka laatu on paras mahdollinen.


HiPPin historia ja filosofia

HiPP on perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa. Jokainen sukupolvi on kehittänyt ja uudistanut yritystä ja antanut sille oman leimansa. Hippin perhe kuuluu luomutuotannon uranuurtajiin.

Lue lisää


Luomumaito

On itsestään selvää, että kaikki HiPPin käyttämä maito tulee luomutiloilta. Niillä lehmät elävät luonnollisessa ympäristössä. Lehmien laitumilla ei käytetä lainkaan mineraalilannoitteita eikä kemiallisia tai synteettisiä torjunta-aineita.

Lue lisää


Luomuliha

HiPPin lehmät ja vasikat elävät luomutiloilla, joilla ne saavat elää luonnonmukaisessa ympäristössä, liikkua vapaasti ja hengittää raikasta ilmaa. Luonnonmukainen kasvatus on paras vaihtoehto eläinten oman immuunijärjestelmän, terveyden ja hyvinvoinnin kannalta.

Lue lisää


Vihannesten luomuviljely

Luomuviljelyssä sekä kemialliset että synteettiset torjunta-aineet ovat kiellettyjä. Tuhoeläinten torjumiseksi käytetäänkin tehokkaita istutusmenetelmiä. Kasvit esimerkiksi istutetaan viljelysmaan reunoille, mistä kovakuoriaiset pitävät.

Lue lisää


Hedelmien luomuviljely

Kaikki luomuhedelmämme viljellään huolella valituilla alueilla. Ne saavat kypsyä omaan luonnolliseen tahtiinsa ja ilman kemiallisia aineita. Mahdollisessa tuhoeläinten torjunnassa käytetään ainoastaan menetelmiä, jotka on hyväksytty käytettäviksi luomuviljelyssä..

Lue lisää


Luonnollinen banaaninviljely Costa Ricassa

HiPP ostaa kaikki banaaninsa reilun kaupan projektin kautta Costa Ricasta, Talamankan provinssista. Siellä banaanit viljellään luonnonmukaisilla viljelmillä viidakossa, ei suurilla teollisilla plantaaseilla.

Lue lisää