Hippin luomulaatu

Luomu – parasta lapsellesi

HiPP on tuottanut jo 60 vuoden ajan hyvää ja ravinteikasta lastenruokaa, jonka valmistuksessa on käytetty ainoastaan luonnonmukaisia raaka-aineita. Kasvavien ja kehittyvien lasten on tärkeää saada hyvää ja ravinteikasta ruokaa, jossa ei ole lisäaineita.

Valitsemme raaka-aineemme huolella ja tarkastamme kirjaimellisesti kaiken taivaan ja maan väliltä – pienimmästä siemenestä ilman laatuun. Näin esimerkiksi hedelmät ja vihannekset voivat kasvaa ja kypsyä rauhassa, jolloin ne maistuvat mahdollisimman hyviltä tarjoiltaessa.   

260 testiä takaa, että lupauksemme pitävät

HiPPin jokainen purkki tai pakkaus on käynyt läpi jopa 260 laatutestiä. Näillä laatutesteillään HiPP ylittää kirkkaasti vaatimukset, joita kansainväliset luomuviljelyä ja -tuotantoa koskevat määräykset edellyttävät.

Testimme ovat myös vaadittua tiukempia ja luotettavampia, sillä haluamme taata jokaisen tuotteen korkean laadun ja sisällön luonnonmukaisuuden. Tämä koskee kaikkea viljatuotteista herneisiin ja maidosta omenoihin. Asiantuntijamme tekevät yhteistyötä luomuviljelijöiden kanssa koko prosessin ajan mullan ja siementen valinnasta, istutuksesta ja sadonkorjuusta aina toimitukseen asti. Tulokseksi saadaan takuuvarmasti luonnonmukaista lastenruokaa, jonka laatu on paras mahdollinen.Tämä saattaa kinnostaa Sinua:

Pidämme pienten puolia ympäristöä suojelemalla.

Lue lisää HiPPin luomulaadusta!

Puuro

Puuromme sisältävät kaikki vitamiinit ja mineraalit, joita pienet vatsat tarvitsevat.