Luomuliha

HiPPin luonnonmukainen nautakarja

HiPPin lehmät ja vasikat elävät luomutiloilla, joilla ne saavat elää luonnonmukaisessa ympäristössä, liikkua vapaasti ja hengittää raikasta ilmaa. Luonnonmukainen kasvatus on paras vaihtoehto eläinten oman immuunijärjestelmän, terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Lannoitteiden käyttö on tietenkin ehdottomasti kielletty, ja karjalle tarjotaan vain luonnonmukaista rehua.

HiPPin luonnonmukainen sikakarja

HiPP käyttää vain sellaisten sikojen lihaa, jotka ovat voineet hyvin koko elinikänsä. Luonnonmukaisen rehun lisäksi noudatamme tiukkoja vaatimuksia myös eläinlaumojen koon, riittävän liikkumatilan ja sikaloiden tilavuuden suhteen. Kaiken lähtökohtana ovat sikojen tarpeet.

HiPPin luonnonmukainen siipikarja

Jotta kana voidaan luokitella luonnonmukaiseksi, sen on saatava elää luonnonmukaisessa ympäristössä (onnelliset kanat) ja saatava ainoastaan luomurehua, joka ei sisällä lisäaineita. HiPPin luomukanat ovat kasvaneet näiden sääntöjen mukaan, sillä ne saavat liikkua vapaasti, kuopia maata ja kylpeä hiekassa, ja eläinlääkärit seuraavat jatkuvasti niiden pesintäolosuhteita.

Myös luomukalkkunamme elävät niin kuin luonto on tarkoittanut: ulkona, missä niillä on runsaasti tilaa liikkua. Syödäkseen ne saavat luonnollisesti vain luomuviljaa.