Täältä saat HiPPin vinkkejä ja neuvoja.


Milloin on voin aloittaa maisteluannosten antamisen?

Milloin on hyvä aloittaa maisteluannosten antaminen vauvalle? Ja mitä ruokaa voi silloin antaa? Autamme sinua selvittämään, milloin ja miten pääset parhaiten alkuun. Lue artikkelimme ja totuta lapsi hyviin ruokailutapoihin pienestä pitäen.

Lue lisää


Vinkkejä matkoille

Onko inspiraatiosi vähissä? Luettelemme yksinkertaisia ja käteviä matkaruokia, joista useimmat lapset pitävät. Lue ja inspiroidu.

Lue lisää


Luomupuuron ja - vellin edut

Tärkeimpänä perusteena luomuruoan valinnalle on ympäristömme vaaliminen. On tietenkin myös mukava tietää, että lapselle annettava ruoka on saanut kasvaa ilman kemiallisia torjunta-aineita ja että sadosta ovat pitäneet huolta leppäkertut. Lue lisää HiPPin luomupuurojen ja -vellien eduista.

Lue lisää


Lastenruokapurkkien kierrättäminen

Mitä tapahtuu kaikille käytetyille lastenruokapurkeille? Voit luonnollisesti kierrättää lastenruokapurkit viemällä ne lasinkeräykseen, mutta on myös muita fiksuja kierrätystapoja. Jaamme täällä parhaita vinkkejämme käytettyjen lastenruokapurkkien hyödyntämiseen.

Lue lisää


Matkustaminen lasten kanssa

Kesän kynnyksellä monissa lapsiperheissä aletaan suunnitella lomamatkoja. Matkat lasten kanssa ovat unohtumattomia, mutta aina ei ole helppoa tietää, miten menetellä ruoan kanssa. Seuraavassa annamme kymmenen parasta vinkkiämme, joiden avulla teet matkasta sujuvamman.

Lue lisää


Allergiat & lapsi

Allergiat ja lastenruoka – mitä pikkulasten vanhempien on hyvä muistaa? Onko lapsesi allerginen tai epäiletkö hänen olevan allerginen jollekin ruoalle? Käymme läpi muutamia tavallisia allergian merkkejä ja kerromme, mitä vanhempien on tehtävä ja muistettava lastenruoan osalta.

Lue lisää