Puuro

Milloin voin alkaa antaa lapselleni puuroa? – Vastaus: Kokoaikainen imettäminen on suositeltavaa ensimmäisten 6 kuukauden ajan. Voit alkaa antaa pieniä maisteluannoksia puuroa jo 4 kuukaudesta alkaen, jos vauva vaikuttaa kiinnostuneelta. Puuro on mietoa ja mieluista useimmille pikkulapsille, ja aloittaminen sujuu sen avulla useimmiten helposti. Muista antaa aluksi vain pieniä, enintään 1 ml:n määriä esimerkiksi omalla.

Sisältävätkö HiPPin puurot sokeria? – Vastaus: HiPPin puuroihin ei ole lisätty sokeria. Puuro sisältää kuitenkin maitoa, jonka sisältämä luontainen laktoosi on mukana vellissä. 8 ja 12 kuukaudesta alkaen annettavat puuromme on maustettu hedelmillä, joiden myötä niissä on pieniä määriä hedelmäsokeria. (EU:n mukaan tuote voidaan merkitä sokeroimattomaksi, jos se sisältää ainoastaan luontaista sokeria.)

Miten HiPPin lastenpuurot eroavat tavallisesta kaurapuurosta? – Vastaus: HiPPin kaikkiin lastenpuuroihin on lisätty rautaa, ja ne sisältävät annosta kohden kaksi kertaa enemmän rautaa kuin tavallinen kaurapuuro. Raudan tarve kasvaa 6 kuukauden iässä, jolloin lapsen synnynnäinen rautavarasto alkaa ehtyä, ja siksi Livsmedelsverket suosittelee teollisesti valmistettua puuroa.

Tämä saattaa kinnostaa Sinua:

Pidämme pienten puolia ympäristöä suojelemalla.

Lue lisää HiPPin luomulaadusta!

Puuro

Puuromme sisältävät kaikki vitamiinit ja mineraalit, joita pienet vatsat tarvitsevat.

Puuro

Puuro

Puuromme sisältävät kaikki vitamiinit ja mineraalit, joita pienet vatsat tarvitsevat.

Ravinto-opas