Lämpimät ateriat

HiPP on lisännyt revonhäntää joihinkin vihannesaterioihin. Mitä revonhäntä on? – Vastaus: Revonhäntä on vanha kasvi, jota viljeltiin jo inkojen aikaan. Se kasvaa monissa osissa maailmaa, ja sen siemeniä käytetään mm. puuroissa, leivissä ja ohukaisissa. Revonhännän maku on pyöreä ja mieto, ja se sisältää runsaasti arvokasta proteiinia sekä etenkin rautaa ja kalsiumia. Revonhännän korkean rautapitoisuuden sekä valikoitujen vihannesten sisältämän raudan ansiosta HiPPin vihannesateriat ovat erinomainen raudan lähde.

Voiko lapsenruokapurkit säilyttää huoneenlämmössä, ennen kuin ne on avattu? – Vastaus: Purkit säilyvät huoneenlämmössä, kun niitä ei ole avattu, sillä ne on lämpökäsitelty. Sen vuoksi niiden säilymisaika on pitkä myös huoneenlämmössä.

Miten pitkään avattu purkki säilyy jääkaapissa? – Vastaus: Avattu lastenruokapurkki, josta ei ole syöty lusikalla, säilyy suljettuna jääkaapissa enintään 24 tuntia. Hedelmäsosepurkit säilyvät suljettuina 3 vuorokautta ja avattu smoothie 24 tuntia.

Voinko ottaa HiPPin lastenruokapurkkeja mukaan lämpimiin maihin? – Vastaus: Kyllä, voit hyvin ottaa lastenruokapurkkejamme mukaan lämpimiin maihin. Lämpösteriloinnin ansiosta purkit säilyvät kaikissa ilmastoissa.

Milloin voin alkaa antaa lapselleni purkkiruokaa? – Vastaus: Useimmat lapset pärjäävät pelkällä äidinmaidolla elämänsä ensimmäiset kuusi kuukautta. Lapsi voi alkaa saada noin 6 kuukauden iässä pieninä maisteluannoksina soseita ja puuroja, mieluiten niin, että lapsi saa edelleen samalla äidinmaitoa. Maisteluannosten tarkoituksena on totuttaa lapsi hitaasti eri elintarvikkeisiin. Lapsen on totuttava myös syömään lusikalla. Se, antaako lapselle maisteluannoksia purkista vai kotitekoisesta ruoasta, riippuu lähinnä siitä, miten lapsen ruokailun haluaa käytännössä toteuttaa.