Luonnonmukainen vihannesten kasvatus

Olemme kasvattaneet HiPP-luomutiloilla luonnonmukaisia vihanneksia jo yli 60 vuoden ajan. Laajan tietotaitomme ja kokemuksemme ansiosta meillä onkin kaikki valmiudet opastaa tilojamme kasvatusprosessin jokaisessa vaiheessa aina sopivan pellon ja siemenen valitsemisesta itujen kasvattamiseen ja sadonkorjuuseen asti.

Kasvituholaisten ja -sairauksien torjunnassa käytämme HiPP-luomutiloilla tasapainottavaa kiertokasvatusta. Siksi kasvatammekin pelloilla joka vuosi myös ituja, jotka varmistavat ravintoaineiden säilymisen maaperässä. Tilojemme terveet ja luonnonmukaiset maat takaavat, että tuotteemme ovat korkeinta mahdollista laatua.

HiPP-luomuporkkanoiden tuotanto

Luonnonmukaisten porkkanoiden viljelyn perusta on puhdas ja ravinteikas maaperä. HiPP-luomutiloilla siemenet valitaankin juuri oikean maaperän mukaan, eivätkä ne ole kemiallisesti käsiteltyjä tai geneettisesti modifioituja.

Maaperän rikkauden takaamme istuttamalla porkkanoita samalle pellolle vain kuuden tai seitsemän vuoden välein. Välivuosina istutamme pelloille viljaa, perunaa tai apilaa, minkä lisäksi hoidamme istutusten kitkemisen käsin, jotta siitä ei syntyisi kuormitusta maaperälle.

Ennen luomuporkkanoiden päätymistä HiPP-lastenaterioihin ne läpäisevät tarkat laboratoriotestit. EU:n luomuvaatimukset ylittävillä testeillämme varmistamme, etteivät porkkanat sisällä pienintäkään jäämää 1200 eri haitallisesta aineesta.

HiPP-porkkanan lajike Dulcis on kehitetty vastaamaan täydellisesti juuri lasten herkkää makuaistia, ja ne ovatkin maultaan erityisen mietoja.