Tähänastiset saavutuksemme

Moni asia on muuttunut elintarvikepakkausten maailmassa ensimmäisestä tuotteestamme – J. Hippin korppujauhosta lapsille vuonna 1899 – nykypäivään asti. Jopa nimikkopakkaustamme lasipurkkia on optimoitu jatkuvasti. Lopputulos on luonnonvarojen suojelun menestystarina, joka inspiroi myös HiPP:n muiden pakkausten kehitystyötä. Tule mukaan matkalle kohti entistä kestävämpiä pakkauksia.

HiPP:n purkit

Ensimmäinen HiPP-porkkanasosepurkki tuli markkinoille jo 1960-luvulla. Purkin paino on siitä lähtien keventynyt noin 23 prosentilla.

Jos käyttäisimme edelleen samoja purkkeja kuin vuonna 1964, tarvitsisimme noin 3 000 tonnia enemmän lasia vuodessa yleisimmin käytettyjen purkkien (nettopaino 190 g) valmistukseen. Olemme muuttaneet myös HiPP-purkkien tyhjiökansia. Kannen reunaa on kavennettu, ja kansi on muutenkin aiempaa ohuempi. HiPP valmistaa noin 300 miljoonaa purkkia vuodessa, joten näin pystymme säästämään vuosittain noin 77 tonnia peltiä ja siten arvokkaita luonnonvaroja.

10 vuotta HiPP:n Eco Comfort Pack® -pakkauksia

HiPP Eco Comfort Pack® on osaltaan tukenut ympäristönsuojelua viimeisten 10 vuoden aikana. Käytetty kartonki on FSC (Forest Stewardship Council) -sertifioitua ja osoitus vastuullisesta luontosuhteestamme. Pakkauksissamme käytetään kasviöljypohjaisia painomusteita, joten ne eivät sisällä mineraaliöljyjä. Olemme lisäksi siirtyneet käyttämään vain yhtä alumiinifoliopussia, joten pakkauksen hiilijalanjälki on aiempaa mallia pienempi. Pakkauksen kaikki osat voidaan myös lajitella.

Vähemmän muovia

Myös HiPP-juomien PET-pullot ovat olleet kevyempiä vuodesta 2018 lähtien. Olemme siten pystyneet vähentämään muovien käyttöä jo 15,7 tonnilla.