Luonnonmukainen kalkkuna kasvaa ympäristöä tutkien ja nokka pystyssä

Käytämme HiPP-ruoissa vain luomukalkkunaa, joka tulee tarkkaan valitsemiltamme tiloilta. Vaadimme tiloilta paljon enemmän kuin EU:n luomutuotannon säädökset, jotta takaisimme jokaiselle siipiveikolle hyvän elämän.

Vaatimustemme ansiosta kalkkunat saavat pitää nokkansa, minkä lisäksi ne voivat tellustella vähintään kolmanneksen elämästään ulkona. Pidämme kalkkunoiden ulkoilualueet mukavan monipuolisina, sillä nämä linnut ovat luonteeltaan hyvin uteliaita. Siksi monipuoliset maastot ja puusta rakennetut katokset tarjoavatkin kalkkunoille mahdollisuuden tutkia mielenkiintoista ympäristöään ja suojautua vaikkapa vesisateilta.

Osana luonnonmukaista kasvatusta tarjoamme kalkkunoille syötäväksi tuoretta apilaa sen sisältämien tärkeiden ravintoaineiden vuoksi. Kaikki käyttämämme rehu on tietenkin luonnonmukaisesti kasvatettua, sillä vain puhtaasta maasta voi saada terveellistä ruokaa.

Luonnonmukainen ja lajin erityispiirteet huomioiva eläinten kasvattaminen vaatii meiltä enemmän ponnisteluja, mutta tiedämme sen olevan kannattavaa!