Osallistu kampanjaan!

Mukavaa kuulla, että haluat auttaa ympäristöä kanssamme. Lupaamme istuttaa lapsellesi oman puun aina, kun olet ostanut viisi vapaavalintaista HiPP-tuotetta.

 

Toimi näin:

1. Osta 5 vapaavalintaista HiPP-tuotetta.

2. Lähetä kuva ostokuitistasi sähköpostilla osoitteeseen kasvihipp@arvidnordquist.fi.

3. Rekisteröi ostosi alla olevalla lomakkeella.

 

Hyväksymme vain rekisteröidyt ostot, joihin voimme yhdistää lähettämäsi kuittikuvan. Käytä siis samaa sähköpostiosoitetta sekä rekisteröinnissä että kuittikuvan lähetyksessä, jotta saamme ne helposti yhdistettyä. Kun yhdistäminen on suoritettu, tilaamme puun istutuksen lapsellesi ja vahvistamme tämän sinulle sähköpostitse.

 

Puun istutuksesta vastaa yhteistyökumppanimme VI-Skogen. Voit lukea lisää VI-Skogenin toiminnasta täältä. Yhteistyö tukee kokonaisvaltaista näkemystämme lastenruoan valmistuksesta, sillä puhtaan luonnon vaaliminen edesauttaa tulevia sukupolvia.

 

Vastaamme mielellämme kaikkiin kampanjaa koskeviin kysymyksiisi sähköpostitse osoitteessa kasvihipp@arvidnordquist.fi.

* Pakolliset kentät

HiPP-tuotteiden määrä kuitilla:*

Henkilötietojen käsittely kampanjassa

Henkilötietovastaava:

Arvid Nordquist HAB & HiPP GmbH & Co

Henkilötietojen keräyksen tarkoitus:

Kilpailut ja kampanjat

Keräämme kilpailujen ja kampanjoiden yhteydessä henkilötietoja, jotta voimme tunnistaa osallistujat ja kommunikoida heidän kanssaan. Tarvittaessa voimme tarkistaa henkilötiedoista myös osallistujan iän sekä välittää palkintoja ja lähettää palautetta osallistumisesta kampanja-aktiviteettiin.

Lue lisää henkilötietosuojastamme täältä.