Valikko

Uunikana, papuja ja maissia (2 annosta)

  • Ainekset

    80 g kanafilettä
    1 rkl oliivi-/rapsiöljyä
    0,5 dl maissia
    0,5 dl kidneypapuja
    1/2 punainen/keltainen paprika
    1 rkl hienonnettua sipulia
    1 viipaloitu valkosipulinkynsi
    1 dl riisiä
    ½ avokado
    1 tl tuorepuristettua limen mehua

Ohjeet

1. Laita kana uuninkestävään vuokaan ja voitele sitä hieman öljyllä. Mausta hieman pippurilla.
2. Kypsennä uunissa 175 asteessa n. 10 minuuttia.
3. Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti, ilman suolaa.
4. Hienonna paprika ja valkosipuli.
5. Kuullota kasviksia paistinpannussa pienessä määrässä öljyä n. 5 minuuttia tai kunnes ne ovat lämminneet.
6. Mausta pippurilla.
7. Soseuta avokado ja mausta se limen mehulla.
8. Leikkaa kana pienemmiksi paloiksi ja tarjoa papumuhennoksen, riisin ja dippikastikkeen kanssa.


Käytä ruoanlaitossa ekologisia raaka-aineita. Ne auttavat suojelemaan eläimiä ja luontoa ja ovat lisäksi hyvän makuisia