Valikko

Keitetty seiti ja herneet (2 annosta)

  • Ainekset

    3 kuorittua perunaa
    80 g kalafilettä
    1 dl pakastettuja vihreitä herneitä
    2 rkl voita
    1 rkl hienonnettua tilliä
    1 keitetty ja hienonnettu kananmuna
    1 sitruunan lohko

Ohjeet

1. Paloittele peruna ja keitä pehmeäksi vedessä.
2. Kiehauta vettä kattilassa ja leikkaa kala pieniksi paloiksi.
3. Laita kala kiehuvaan veteen ja anna kiehua alhaisella lämmöllä n. 3 minuuttia.
4. Kaada vesi varovasti pois.
5. Sulata voi kattilassa ja lämmitä herneet voissa.
6. Lisää joukkoon hienonnettu kananmuna ja tilli ja sekoita. Mausta valkopippurijauheella.
7. Tarjoa kala herneiden ja keitetyn perunan kanssa. Lisäksi sopii pieni sitruunan lohko.

Käytä ruoanlaitossa ekologisia raaka-aineita. Ne auttavat suojelemaan eläimiä ja luontoa ja ovat lisäksi hyvän makuisia.