Valikko

Vihreä kala (2 annosta)

  • Ainekset

    3 kuorittua palsternakkaa
    50 g kalafilettä
    80 g pakastettuja vihreitä herneitä
    2 tl rapsiöljyä

Ohjeet

1. Leikkaa palsternakat pieniksi paloiksi ja laita kattilaan. Peitä vedellä ja anna kiehua n. 10 minuuttia, kunnes palat pehmenevät.
2. Leikkaa kala paloiksi ja lisää kattilaan herneiden kanssa. Keitä vielä 3-5 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
3. Kaada pois suurin osa keitinvedestä, mutta säästä osa.
4. Sekoita seos soseeksi. Käytä hieman keitinvettä soseutuksessa ja lisää öljyä. Mausta valkopippurilla.


Käytä ruoanlaitossa ekologisia raaka-aineita. Ne auttavat suojelemaan eläimiä ja luontoa ja ovat lisäksi hyvän makuisia.