Valikko

Lohi-herkkusienipasta (4 annosta)

  • Ainekset

    200 g lämminsavustettua lohta
    2 valkosipulinkynttä
    1 salottisipuli
    200 g herkkusieniä
    200 g kruunuartisokan sydäntä
    ½ dl valkoviinietikkaa
    2 dl kermaa
    2 tl sitruunamehua
    1 dl raastettua parmesaania
    75 g lehtipinaattia

Ohjeet

1. Hienonna valkosipuli ja salottisipuli. Jaa herkkusienet neljään osaan. Huuhtele pinaatti hyvin siivilässä. Jaa kruunuartisokan sydämet paloihin.
2. Lämmitä öljyä pannussa ja kuullota valkosipuli ja sipuli pehmeiksi. Lisää herkkusienet ja kruunuartisokka ja paista vielä pari minuuttia. Lisää viini, kerma, sitruunamehu ja parmesaani. Anna hautua n. 10 minuuttia.
3. Leikkaa lohi paloiksi ja sekoita kastikkeeseen yhdessä pinaatin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
4. Keitä spagetti pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
5. Sekoita pasta kastikkeen kanssa ja tarjoile.


Käytä ruoanlaitossa ekologisia raaka-aineita. Ne auttavat suojelemaan eläimiä ja luontoa ja ovat lisäksi hyvän makuisia.